Er dit barn forsikret i fritiden?

Er dit barn forsikret, hvis det kommer alvorligt til skade i fritiden eller til sport? Har du en ulykkesforsikring, der dækker, hvis barnet bliver invalidt? Det kan få store konsekvenser at mangle en ulykkesforsikring – både for dit barn og din pengepung.

Mange af os har forsikret huset, vores værdier, vores bil og endda hunden. Men hver femte forældre har ikke forsikret sine børn, hvis de skulle komme ud for en alvorlig ulykke, der medfører invaliditet. Det kan vise sig at være en dyr besparelse, hvis dit barn for eksempel skal have hjælp resten af livet.

Hvorfor er det vigtigt med en ulykkesforsikring?
De fleste børn slår sig på et eller andet tidspunkt, og heldigvis er det langt fra altid, at ulykken er alvorlig. Men skulle det alligevel ske, at barnet kommer ud for en alvorlig ulykke, der giver varige mén med mere end 5% invaliditet, så er en ulykkesforsikring en stor hjælp. Den yder nemlig et erstatningsbeløb til fremtiden med et barn, der er invalidt i større eller mindre grad samt dækker de udgifter, der er forbundet med behandling og genoptræning hos for eksempel fysioterapeut og kiropraktor…

Klik på linket herunder for at læse mere:

Er dit barn forsikret i fritiden?

25. november 2011, altomboern.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar