Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1344

  Flemming
  Participant

  Hejsa,

  Kan i hjælpe omkring et forsikrings spørgsmål.

  Jeg har haft en VVS’er ude, og han har fortalt mig at min gulvvarme er ulovlig. Rørene er for lange (over 120 meter), og nogle af rørene dækker flere rum, så man ikke kan regulere rummene individuelt.

  Jeg har meldt dette til min ejerskifte, men de tøver med at dække dette. Der er dog en væsentlig ting. Jeg overtog huset den 1. maj 2012, præcis der hvor der kom en lovændring for ejerskifteforsikringer om at ulovlige VVS installationer er dækket i en standard ejerskifteforsikring, og vi har en standard ejerskifteforsikring.

  Forsikringsselskabet siger at det er underskriften på købsaftalen der er gældende for om vi er med i den gamle eller nye aftale?

  Andre har fortalt mig at det er overdragelses tidspunktet som er gældende for om vi er med i den gamle eller nye aftale. Vi fik nøglerne den 1. maj 2012.

  Kan i fortælle mig hvad der er rigtigt?

  Med venlig hilsen
  Flemming

  #1346

  Ib Nielsen
  Participant

  Hej Flemming
  Jeg mener det er overtagelses tidspunktet der er gældende, da du først juridisk ejer og dermed får råderetten til boligen fra den dato.
  Gulvvarmen skal man kunne regulere pr. rum, så rør der dækker flere rum er noget fusk, så lyt til din VVS mand, få også oplyst af den tidligere ejer hvem der har udført arbejdet, evt. om det er noget en god ” ven” har har lavet, da det umuligt kan være et VVS firma. Hvad står der i øvrigt i tilstandsrapporten ????
  Jeg mener grundlæggende du står med en god sag, selv om det er surt så er det godt at have en forsikring i et sådan tilfælde.
  Lad os hører hvad der sker i sagen frem over

  Mvh
  Ib/ VVS sagkyndig

  #1347

  Flemming

  Hej Ib,

  Tak for dit svar.

  Forsikringsselskabet siger at det er tilbuddet der er givet før den 1/5-2012 er ud fra de gamle regler. Og da man skal have indgået en ejerskifte inden overdragelsen er det derfor de gamle regler.

  Tilstandsrapporten har ingen bemærkninger omkring VVS installationer, og sælger af krydset af i nej under spørgsmålet “Er dele af VVS-installationerne udført af personer uden autorisation?”
  Dette er jeg dog ikke sikker på er korrekt.

  Mvh.
  Flemming

  #1348

  Ib Nielsen
  Participant

  Hej Flemming
  Din forsikring er forpligtet til at gå ind i sagen, da sælger ikke har opgivet korrekte oplysninger må forsikringen fører sagen mod sælger – det kan der ikke være 2 meninger om.

  Mvh

  Ib

  #1352

  Mark

  Hej Flemming

  En af mine bekendte har startet et nyt firma, der tilbyder rådgivning og hjælp til at få afdækket om ejerskifteforsikringen dækker og hvis ja, og så tage kampen med forsikringsselskabet – de hedder http://ejerskiftehjælpen.dk/ og du skal have fat i Søren. Du kan blandt andet se hvordan de har hjulpet en familie med at vinde over forsikringsselskabet her http://ejerskiftehjælpen.dk/cases2/.

  Hav en god dag.

  Mvh

  #1623

  Selvestate
  Participant

  Hej Flemming.

  Super fin henvisning ejerskiftehjælpen.dk.
  Jeg formidler selv kontakt mellem forsikringskunder og ejerskifteforsikring selvskaber.
  Disse kunder kunne jeg godt finde på at gøre at gøre opmærksom på ejerskiftehjælpen.dk.
  Det er smart en kunder kan få hjælp fra en prof.
  Det vil også stille min boligportal lidt bedre.

  Med venlig hilsen
  Rasmus Andersen
  http://www.SelvEstate.dk

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.