Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #576

  Nuser
  Participant

  Jeg har et hus fra 1965. I forbindelse med at vi skal have nyt køkken, fandt vi ud af at den isolering der er lagt op mellem spærene da huset blev bygget, ligger meget dårligt. Mange steder når isoleringen ikke ud mod spæret fordi spærafstand er 1. meter. mens isoleringen er 0,9 m. Derved er der et “gab” på 10 cm tværs over huset, flere steder.

  Vores hus er med fladt tag, og derfor er det umuligt at se noget før loftet bliver taget ned.

  Tryg forsikring mener ikke at det kan dækkes da der ikke er skader på andre bygningsdele. Forholdet fremgår ikke af tilstandsrapporten.

  Kan nogen hjælpe mig så jeg kan komme videre. Skal jeg gå til Advokat eller er det bare mig der har for store forventninger.

   

  Mvh  Nuser

  #579

  Nuser
  Participant

  Nu har jeg snakket med et rådgivende ingeniør firma. De kan bekræfte at hvis dit hus ikke ligefrem har så store problemer at det er nedrivnings værdig, så bliver det meget svært at få nogen form for erstatning. Der skal for det første være følgeskader, som skal være blevet synlig inden for forholdsvis kort tid efter overtagelsen af ejendommen.

  Jeg tegner ikke en ejerskifteforsikring hvis jeg skal købe hus igen – pengene er spildt, så hellere give noget mere til at undersøge ejendommen mere grundig.

  Mvh Nuser

  #581

  Tak for et godt indlæg om ejerskifteforsikringer, dog en skam at du ikke kunne bruge den til noget. Din betragtning om at undlade at tegne en ejerskifteforsikring igen er hermed taget til efterretning.

  Mvh.
  forsikringsdebattør

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.