Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1019

  Er der nogen som har en IF husforsikring på et almindeligt hus fra 1945 ? Jeg er lige blevet tilbudt sådan en for “kun” kr. 8.756,- årligt OG så er der endda givet ekstra stor rabat, fik jeg at vide på telefonen.

  #1051

  Findforsikring

  Hej,

  Om det er et godt tilbud eller ej kan jeg desværre ikke svare på, men en god måde at finde ud af dette på er ved at gøre følgende:

  1. Gå ind på:
  2. Klik på “Husforsikring” og dernæst “Indhent Tilbud”
  3. Udfyld formularen og send den afsted.

  Du vil dernæst modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud på en husforsikring som passer til dit behov, og kan derved se om ovenstående tilbud er så god som IF siger.

  Held og lykke.

  Mvh.
  Findforsikring.dk

  #1052

  Findforsikring

  Linket i trin et ser ud til at være forsvundet, jeg undskylder.

  Link: Findforsikring.dk

  #1163

  Hej Findforsikring!

  Tak for linket til din idé om at få et par uforpligtende forsikringstilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Jeg har nu haft møde med TopDanmark og senere kommer Gjensidige Forsikring også forbi. TopDanmark kunne dog ikke gøre det billigere eller bedre end IF forsikring. Så indtil videre holder jeg fast i IF.

  Dog meget rart lige at få tjekket forsikringerne igennem, og faktisk fandt forsikringsassurandøren også et par mulige ændringer til mine nuværende forsikringer – noget som enten kan give bedre forsikringer eller minimere forsikringspræmien.

  Mvh.
  forsikringsdebattør

  #1188

  Ib Nielsen
  Participant

  Jeg kan kun sige at det lyder meget dyrt, mit hus koster ikke det halve i Danske forsikringer som jeg lige er skiftet til.

  #1275

  Det endte ud med, at jeg flyttede alle forsikringer for familien til Alm. Brand Forsikring samt tilkøbte en 5-årig ejerskifteforsikring. Der kunne årligt spares over kr. 4.000 på den samlede forsikringspræmie ved at vælge Alm. Brand Forsikring frem for IF Skadeforsikring.

  IF Skadeforsikring havde faktisk forsikringen af huset i 19 år for den tidligere husejer, så de burde jo kende huset ret godt – og samtidig vidste de at der var lavet gode tiltag for at undgå vand i kælderen ved skybrud o.l. Forsikringssummen, udbetalt af IF, fra en skade tilbage i 2003 var hovedsageligt blevet brugt til at forhindre vandpjaskeri i underetagen – og IF var blevet underrettet herom.

  IF Skadeforsikring fik chancen flere gange for at komme nærmere en forsikringsaftale med mig, men ville åbenbart ikke – det er Alm. Brand Forsikring sikkert glade for.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.