Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #913

  FW
  Participant

  Da jeg ikke er tilfreds med Købstædernes Forsikring har jeg taget kontakt til Danske Forsikringer, et selskab i Topdanmark.

  Det har været en god oplevelse:
  Indbo kunne jeg spare 450,00 kr på……….
  Bil, mellem stor, kunne der spares 841,00 kr på……
  Bil, lille, kunne der spares 1221,00 kr på……..

  Årsrejseforsikring og Paracelhusforsikring blev næsten det samme som i Købstædernes, men med en årlig besparelse på 2500,00. kr så skifter jeg til Danske Forsikringer.
  Forsikringerne kan opsiges med 30 dage ved et mindre gebyr

  #920

  Tak til FW for et spændende indlæg omkring en stor besparelse på forsikringer og forskellen på forsikringsselskaber. Hvem vil ikke gerne spare kr. 2500,- om året? 😉

  #1258

  Lars H

  Hej Hej
  Jeg overvejer at tegne en familie rejseforsikring i enten Gauda (Apollos betingelser) eller hos MasterCard (platinimun), er der en der ved hvilke af de 2 selskaber der har den bedste dækning?
  På forhånd tak

  #1260

  Ib Nielsen
  Participant

  Hej Lars

  Jeg har været inde omkring begge de muligheder du nævner, og hvis du rejser meget ville jeg vælge Platinkortet der dækker hele din familie og et super købekort….

  #1264

  Lars H

  Hej Ib, og tak for svar.
  Umiddelbart hælder jeg også mest til platin kortet, men jeg har svært ved at gennemskue deres betingelser, men kan se at de har ret høje dæknings beløb.
  Vi har lige været udsat for at have et barn der var syg 11 dage ud af 14 dages ferie på kreta. Vi er pt i alka, og som jeg læser deres betingelser, så dækker de kun den syge og en ledsager. I vores familie er vi to voksen og 2 børn på henholdsvis 15 md og 2 1/2 år. Hvis vi havde forsikret os gennem apollo, så var vi alle berettet til ødelagte feriedage, og i vores tilfælde havde vi fået alle pengene tilbage da vores datter var syg over halvdelen af ferien.
  Kan du se om vi er dækket på samme måde hos MasterCard platin, at hvis en er syg, så er alle i familien berettet til ødelagte feriedage, og erstatnings rejse hvis der er sygdom over halvdelen af en ferie?
  Vi rejser en til to gange om året.
  Mvh Lars

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.