Hvilket forsikringsselskab har du haft?

Du har sikkert, som alle os andre, haft flere forsikringsselskaber igennem livet. Måske fordi du fik tilsendt et brev med et bedre forsikringstilbud fra et andet forsikringsselskab, måske så du en reklame i tv’et eller på en hjemmeside med et godt forsikringstilbud, måske skiftede du på grund af en anbefaling fra en god ven, måske følte du dig dårligt behandlet i forbindelse med en forsikringssag og valgte derfor at søge efter et nyt forsikringsselskab.

Og forsikringsselskaber…..ja, dem er der mange af. Blot for at nævne nogle få: Codan Forsikring, Gjensidige Forsikring, Topdanmark Forsikring, GF Forsikring, Alka Forsikring, Alm. Brand Forsikring, Tryg Forsikring og så slutter vi denne opremsning med IF.

Hvilket forsikringsselskab skal du så.. indgå en forsikringsaftale med? Skal det være forsikringsselskabet som er billigst, som er ældst, som er størst, som markedsfører sig mest, som får de bedste anbefalinger f.eks. herpå forsikringsdebat.dk, som kan forsikre alle de områder som du vil beskytte..? Absolut ikke en helt nem beslutning at træffe, DOG er det vigtigt at du får den truffet – så du kommer til at stå bedst muligt i forbindelse med ulykker, skader, indbrud osv.

[wdfb_like_button]

1 svar
  1. Nichlas
    Nichlas says:

    Når man skal finde et forsikringsselskab, at købe sin forsikring hos er det jo oplagt at bruge en forsikringsportal, hvor man i en formular udfylder alle sine oplysninger og behov til en forsikring, hvorefter man så bliver kontaktet af de forsikringsselskaber (2-3 stk.) der rent faktisk kan og vil imødegå dem med et godt forsikringstilbud.

    Just a hint.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar