Tilbud på bilforsikring – Tryg Forsikring

Denne gang var det Tryg Forsikring, som sendte en forsikringshilsen til os. De ville prøve om de kunne sælge os en bilforsikring – endda en som ikke ville stige af en enkelt skade. Fristende! Samtidig kunne vi vinde en professionel klargøring af bilen til værdi kr. 5.995.

Tryg Forsikring skrev bl.a. “Valget af bil er ofte mere omhyggeligt end valget af bilforsikring. Faktisk ved de færreste, hvad deres bilforsikring dækker, når det kommer til stykket. Ved du f.eks. om du får vejhjælp med i prisen? Kender du ikke svaret, bør du give din bilforsikring – og måske også dine andre forsikringer – et serviceeftersyn.

Stiger prisen på din bilforsikring som følge af en skade?

Ofte stiger prisen på en bilforsikring som følge af en skade, men vi synes ikke altid, at det virker rimeligt. Derfor stiger prisen på vores bilforsikring ikke som følge af en enkelt skade. Ved du, om din nuværende bilforsikring stiger som følge af en skade?”

 

bilforsikring, Tryg Forsikring

bilforsikring, Tryg Forsikring

Hvad er det seneste forsikringstilbud som du har modtaget? Modtog du også brevet fra Tryg Forsikring vedr. bilforsikringen? Har du benyttet dig af det eller ikke – og hvorfor? Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder og lad os høre, hvad der sker på forsikringsområdet ude i landet.

Klik på Tryg Forsikring for at gå ind i forummet og give os dine tanker omkring Tryg Forsikring.

[wdfb_like_button]

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar